Кейт Уінслет зізналася, як зустріч із Леонардо Ді Капріо довела її до сліз

Леонардо Ді Капріо та Кейт Уінслет

Кейт Уінслет, яка зіткнулася з буллінгом після зйомок “Титаніка”, зізналася, чому заплакала під час останньої зустрічі з Леонардо ДіКапріо. В інтерв’ю виданню The Guardian актриса розповіла, що вони не могли зустрітися практично три роки, а після того, як це все ж таки сталося, вона не змогла стримати емоцій.

Як виявилося, весь цей час Кейт і Леонардо не могли побачитися через щільний графік акторів та обмежень, викликаних COVID-19. Останні, до речі, довгий час не дозволяли зіркам зустрітися ні в Лондоні, де живе Кейт Уінслет, ні в Нью-Йорку, де живе Леонардо Ді Капріо.

Лише через три роки акторам вдалося зустрітися у Лос-Анджелесі. І, за словами Кейт, це возз’єднання вийшло настільки емоційним, що вона почала плакати.

quote author=”— зізналася Кейт Уінслет.”]Я не могла перестати плакати. Я знаю його половину свого життя. Раніше я могла опинитися в Нью-Йорку, або він у Лондоні, і ми перетиналися за чашкою кави або вечеряли разом, щоб надолужити втрачене. Зараз все набагато складніше: ми опинилися в різних країнах, з яких не могли вирватися, — було дуже сумно. Він мій друг, дуже близький друг. Ми завжди будемо пов’язані,[/quote]

Кейт Уінслет зізналася, як зустріч із Леонардо Ді Капріо довела її до сліз
Леонардо Ді Капріо та Кейт Уінслет

 


Печать страницы




Читайте також  Таємниця заповіту принца Філіпа буде оприлюднена через 90 років