“Ненавиджу підлість”: SLAVA KAMINSKA прокоментувала стосунки з колишньою партнеркою по гурту

SLAVA KAMINSKA

Екс-учасниця гурту “НЕАНГЕЛИ”, співачка SLAVA KAMINSKA відверто розповіла, чи бачилась за лаштунками концерту-нагородження найкращих хітів 2021 року “Музична платформа” з колишньою колегою, та що відчуває до неї.

Популярна співачка SLAVA KAMINSKA з’явилась на “Музичній платформі” у привабливому образі. Зірка підібрала цікавий лук із яскраво-рожевого корсету, прикрашеного камінням, подовженого блейзеру світло-рожевого кольору та довгої шовкової спідниці лавандового відтінку. На сцені шоу артистка виконає свій хіт SLAVA BOGU, за який і отримає нагороду.

https://instagram.com/p/CXTg9eCMZC5

А чи зустрічалась SLAVA KAMINSKA з колишньою партнеркою по гурту “НЕАНГЕЛИ”, співачкою VIKTORIA?

Слава Богу, я тепер вільна. Це все, що я можу сказати — протягнула SLAVA KAMINSKA.

Зустрітись із екс-колегою артистці не вдалось, адже їхні виступи були в різний час. Сама ж SLAVA KAMINSKA запевняє — бачити Вікторію вона не дуже хоче.

https://instagram.com/p/CWTwJ93Majr

Я ненавиджу підлість! Просто не сприймаю тих, хто виїжджає за рахунок іншого. Але, звісно, кожному своє — прокоментувала співачка.

Проте інші артисти і критики подейкують, що така поведінка співачок, які починають сольну кар’єру — звичайний піар для обох. А от Камінська з таким ствердженням погоджуватись не стала — має на це своє бачення.

Я планувала випускати альбом. Але зважаючи на певні обставини, довелось швидко записувати пісню “Абьюзер”. Доробляла я її, перебуваючи в Арабських Еміратах — писала на телефон — зізналась SLAVA KAMINSKA.

Нещодавнл ми писали, що Бен Аффлек заявив, що шлюб із Дженніфер Гарнер довів його до алкоголізму.


Печать страницы




Читайте також  Принца Гаррі засмутили герцоги Кембриджські в його день народження: ЗМІ