“Жодної політики”: доктор Комаровський про те, як залишатися молодим і здоровим

Євген Комаровський

В ефірах доктор Комаровський дуже харизматична, життєрадісна та приємна людина. Ці якості характеру явно підкріплюються добрими звичками, які допомагають не тільки багато працювати, а й присвячувати час сім’ї та друзям. У програмі “Ранок з Україною” він поділився своїм рецептом молодості та вмінням цінувати кожну мить життя.

Але, що не менш важливо, Євген Комаровський не приховував, що має і шкідливі звички.

Я мало рухаюся і практично не гуляю містом, тому що на вулиці мене відразу впізнають. Якщо я їду кудись далеко, де мене не знають, то я із задоволенням багато ходжу, — зізнався Комаровський.

Найшкідливішою звичкою Євген Комаровський вважає свою любов до солодкого. І відмовитися від неї він поки що не в змозі.

Ще одна відмінна риса його способу життя – нелюбов до політики.

Щоб залишатися молодим і здоровим, потрібно бути якнайдалі від отруйного болота під назвою “політика”, — поділився кандидат медичних наук.

"Жодної політики": доктор Комаровський про те, як залишатися молодим і здоровим
Євген Комаровський

На вихідних Євгена Комаровського рідко можна застати вдома, бо йому подобається бути на природі, зустрічатися з близькими друзями, їхати на рибалку, дихати свіжим повітрям та насолоджуватися спілкуванням з рідними.

І наступна здорова звичка улюбленого лікаря України – це вміння оточувати себе молодими, гарними, веселими людьми, які показують приклад його ставлення до життя.

Нещодавно Лілія Ребрик дала поради, як одягатися вдома стильно та зручно.


Печать страницы




Читайте також  Зірка «Кварталу» Володимир Шумко публічно зізнався у зраді