“Я тепер Беле”: Віка Маремуха — про зміну прізвища

Вікторія Маремуха

Маремуха? Ні! Тепер Беле. Блогерка, модель, телеведуча та учасниця проекту “Супермодель по-українськи” Віка Маре вийшла заміж та змінила прізвище. Оскільки її обранцем став француз, то тепер дівчина — Вікторія Беле. За лаштунками шоу “Хто зверху?”, яке 24 серпня стартує на Новому каналі, вона зізналася, що цей крок дався їй доволі складно.

Я все життя не любила своє прізвище, тому що мене ображали, підбирали різні прізвиська. Наприклад, “Муха” і все таке, — ділиться Вікторія. — І от я нарешті полюбила своє прізвище, моїм друзям і підписникам воно подобається. Усі звикли. Саме в цей момент його довелося міняти. Це досить важко, та для Луї це дуже важливий момент. Він сказав: “Як знаєш. Але буде дивно, якщо в дитини буде прізвище Беле, а в тебе — ні”. Тож я, довго не думаючи, наважилася на такий крок.

На момент зйомок випуску “Хто зверху?” Віка ходила без паспорта, бо чекала новий.

Я, чесно кажучи, ще не звикла, — каже дівчина. — Часто в якихось установах чи анкетах, де треба зазначати свої дані, пишу “Маремуха”. Потім згадую, що не те і прошу новий бланк, аби написати правильно — Беле.

Для перегляду фото гортай вправо.

https://instagram.com/p/COpS0tqn3j7

Розважальне шоу “Хто зверху?” стартує вже 24 серпня о 19:00 на Новому каналі! Відкриє одинадцятий сезон святковий спецвипуск до Дня Незалежності України.

Нещодавно стало відомо, як Анастасію Приходько змінило материнство.


Печать страницы




Читайте також  Брітні Спірс вирушила на Гаваї зі своїм бойфрендом (фото)