Ілона Гвоздьова: “Більше я не вийду на паркет проекту” Танці з зірками”

Ілона Гвоздьова

Український хореограф і переможниця шоу “Танці з зірками” Ілона Гвоздьова зробила несподівану заяву своїм шанувальникам. Танцівниця прийняла рішення більше не виходити на паркет популярного шоу, в якому одного разу здобула перемогу.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість розмістила відвертий пост, в якому пояснила своє рішення.

Більше я не вийду на паркет проекту “Танці з зірками”. Ось і підійшла до кінця моя танцювальна історія довжиною в 4 роки! Щоразу виходячи на сцену я проживала маленьке життя своїх героїнь, кожен мій зірковий партнер був по-своєму прекрасним і гідним перемоги, кожен танець я присвячувала Вам, мої дорогі глядачі. За цей час я намагалася віддавати всю себе своїй улюбленій справі, розкривати своїх героїв, тренувати і дарувати Вам свято. Прийшов час йти далі, відкривати тепер нову себе, виходити за рамки танцівниці та шукати себе… йдеться в повідомленні артистки.

Ілона Гвоздьова: "Більше я не вийду на паркет проекту" Танці з зірками"
Ілона Гвоздьова

Ілона Гвоздьова натякнула на те, що планує змінити свою сферу діяльності та піти від звання “просто танцівниці”. Тепер вона не хоче розвивати таланти своїх партнерів, а прагнути відкривати себе і свої здібності в різних напрямках.

Я розумію, що незамінних артистів не буває, але є неповторні та я хочу бути в їх числі! Дякую “Танцям з зірками” і Володимиру Завадюку що, одного разу, повірили в мене і разом ми виконали величезну роботу і дарували всім вам свято Танцю. Дякую колегам, які були поруч і завжди мотивували бути краще! Дякую моїй родині за підтримку і терпіння. Дякую мені за мене! Дякую вам, мої дорогі та улюблені глядачі за любов, віру і визнання. Я буду сумувати… Книга “Танці з зірками” станцьована, погасли софіти, завіса закрита… підсумувала Ілона.

У коментарях хореографа підтримали її колеги, продюсер танцювального проекту, зіркові друзі та шанувальники. Багато засмутилися через те що не побачать танцівницю на паркеті шоу, адже вболівали за неї кожен сезон.

Читайте також  Бумбокс та Сергій Жадан порадували кліпом на пісню "Правда": Добровольці, медики, волонтери

Для перегляду фото гортай вправо.

https://instagram.com/p/CRzfj_zA18L

Нагадаємо, зірка “Жіночого кварталу” вийде на паркет “Танців з зірками”.

 


Печать страницы