Хто переміг в четвертому сезоні “Від пацанки до панянки”?

“Від пацанки до панянки”

На випускному балу в Школі леді зібралися всі учасниці четвертого сезону “Від пацанки до панянки”. Елегантні панянки у вечірніх сукнях були мало схожі на “пацанок”. Вони ще не леді, але вже і не відірви. Складно повірити, але ще вісім місяців тому вони могли закінчити своє життя за гратами або померти в підворітті.

Цей сезон реаліті виявився складнішим інших. Не тільки для учасниць, а й для знімальної групи і педагогів. Адже ученицями Школи леді стали дуже проблемні “пацанки”. Кожна учасниця принесла на проект “букет” проблем: агресія, шкідливі звички, невихованість і хамство. Наркоманки, повії, дрібні злодюжки – з таким контингентом довелося пройти “сім кіл пекла” на шляху до змін.

Хто переміг в четвертому сезоні "Від пацанки до панянки"?
“Від пацанки до панянки”

Чесно, я боялася вийти зі своєї зони комфорту і побачити те життя, від якої мені стане страшно, але погодилася керувати Школою леді. Коли я познайомилася з ученицями, вони все здавалися втраченими. Ми їх так і назвали #загублені. І наше завдання було допомогти їм знайти себе, зізналася Тетяна Мокріді.

Тому упор зробили не на навчання манерам леді, а на психологію, частенько використовуючи шокову терапію. Дівчата “крокували” в нове життя з моста, доглядали за знедоленими, дзвонили своїм ґвалтівникам. Було багато випробувань, сліз і болю.

Коли я прийшла в Школу леді, то подумала, що нічого з цього не вийде. Не вірила, що зможу стати менш агресивною. Але з кожним днем ​​змінювалася і ламала себе. Завдяки проекту навчилася бути відкритою, довіряти людям, любити. І більше не розпускаю руки з будь-якого приводу, згадує Юля #Бандитка Чигринець.

Юлю Чигринець вигнали на заключному тижні проекту. Але до неї застосувала право вето директор Школи леді. Дівчина стала четвертою фіналісткою разом з Женею #Батюшкою Мазур, Настею #Мівіною Іваненко і Вікою #Боксеркою Альохіною. Але переможницею четвертого сезону стала лише одна учасниця – Женя Мазур.

Читайте також  "Дизель Студіо" представляє нове гумористичне шоу — Dizel Night

Хто переміг в четвертому сезоні "Від пацанки до панянки"?
“Від пацанки до панянки”

У мене піт капав з долонь, серце вискакувало з грудей під час випускного балу. Коли оголосили моє ім’я, я не повірила своїм вухам. Яке це щастя! Обіцяю з гідністю нести звання переможниці проекту, згадує дівчина.

А ми будемо пильно стежити, чи зможе Женя виконати свою обіцянку.

Подивитися, яким був фінал, можна на сайті Нового каналу.

Нагадаємо, вагітна учасниця “Від пацанки до панянки” розсекретила стать майбутньої дитини.