Есмі Б’янко подала в суд на Меріліна Менсона: “примушував наркотиками і силою”

Есме Бьянко и Мерілін Менсон

Англійська актриса, зірка серіалу “Гра престолів” Есме Бьянко подала в суд на співака Меріліна Менсона (справжнє ім’я Брайян Уорнер), звинувативши його в сексуальному насильстві і побоях. Про це повідомило видання ВВС.

У позові сказано, що Мерилін Менсон примушував актрису “наркотиками, силою і погрозами застосування сили”. Крім того, стверджується, що рок-зірка і його менеджер порушили закони про торгівлю людьми, виманивши її з Лондона в США порожніми обіцянками роботи.

Есме Бьянко заявляє в позові, що познайомилася з рокером в 2005 році. У лютому 2009 року він запросив її в Лос-Анджелес для зйомок музичного кліпу. Але коли вона приїхала, то виявила, що повинна залишитися в будинку Менсона, а знімальної групи там не було. За словами актриси, під час її чотириденного перебування її позбавляли їжі і сну, а також давали наркотики і алкоголь.

У судовому позові говориться, що вони почали сексуальні відносини з обопільної згоди в травні 2009 року і підтримували стосунки на відстані до 2011 року.

У своєму позові зірка “Ігри престолів” говорить, що Менсон примушував її до статевого акту, який часто був насильницьким і такого, що принижує гідність, іноді навіть коли вона була без свідомості або з інших причин не могла дати згоду.

Позивач стверджує, що пан Менсон зробив проти неї декілька актів сексуального насильства в 2011 році і згвалтував її в травні того ж року. Зокрема, актриса звинуватила Менсона в тому, що він одного разу замкнув її в спальні, прив’язав, побив батогом і навіть вдарив струмом.

Мерилін Менсон назвав висунуті проти нього звинувачення “жахливим спотворенням дійсності”.

Читайте також  Син Григорія Чапкіса прокоментував стан батька після госпіталізації

Нагадаємо, що це вже не перше звинувачення Меріліна Менсона в сексуальному і моральному насильстві. Раніше його звинувачували актриса Еван Рейчел Вуд та інші жінки.