Пісні українські страви: бурякова ікра

А такої ікри ви ще,мабуть, не куштували.

Інгредієнти:

  • невелика морквина — 1 шт.
  • невеликий буряк — 1 шт.
  • соняшникова олія — 1 столова ложка
  • цибуля — 1 шт.
  • томатна паста — 1 столова ложка
  • часник — 2-3 зубчики.
  • Приготування:

    Сиру моркву й буряк тремо на тертушці й тушкуємо з олією.
    Окремо обсмажуємо цибулю в олії.
    Додаємо томат, сіль, перець і цукор.
    Змішуємо моркву, буряк і цибулю з томатом.
    Можна покласти в ікру відварені й подрібнені гриби, обсмажені з цибулею.

    Джерело

    Читайте також  Готуємо французький рибний паштет