Джессіка Альба завершила акторську кар’єру на піку популярності

Джессіка Альба

39-річна американська актриса Джесіка Альба, яка вразила підтягнутою фігурою в купальнику, повідомила про завершення кар’єри. За словами зірки, це пов’язано з її станом здоров’я і бажанням присвятити себе сім’ї. Про це повідомляє Entertainment Tonight.

Знаменитість зізналася, що до 11 років їй довелося пережити п’ять операцій, а також боротися з хронічною алергією. Окрім цього її мати в молодості хворіла на рак.

Народження доньки Онор у 2008 році змінило погляди на життя голлівудської акторки і вона зрозуміла, що хоче присвячувати себе здоров’ю і дитині.

У якийсь момент я зрозуміла, що хочу жити, процвітати та проводити якомога більше часу з цією маленькою людиною, яку я привела в цей світ. Усвідомила, що здоров’я — це важливо. Я хотіла, щоб моя дитина теж була здорова. Жахливо складно бути щасливим, коли ти хворієш, зазначила Джессіка Альба.

Відзначимо, що за роки акторської кар’єри зірка попутно встигла себе реалізувати як підприємець. У 2012 році вона заснувала бренд The ​​Honest Company, який спеціалізується на екологічно чистих дитячих товарах.

Джессіка Альба завершила акторську кар'єру на піку популярності
Джессіка Альба

Читайте також  Стало відомо, як Анджеліна Джолі відреагувала на роман Бреда Пітта